Fem år – men fortfarande här

Tiden går fort när man har roligt. Tiden går även fasligt fort när man försöker få den att räcka till. Den uppmärksamme läsaren konstaterade att jag inte gjorde någon uppdatering på femårsdagen av första publiceringsdatum 2 november. Sant. Utanför faleristiken så trallar livet på utan hänsyn. Därför har tiden att lägga på internet-faleristik varit begränsad. Det är heller inte första gången. Troligen inte sista.

Den här årsdagen, nästan, så tittar vi mer framåt än tidigare. Vad kan framtiden visa? Jag hoppas att mitt off-line projekt kan komma ut. Det är en historik över en svensk medalj på ett sätt som jag vill läsa om faleristik; inga tidsplaner satta för publicering. Förhoppningsvis så kommer en bok om kungliga Patriotiska sällskapet utmärkelser snart. Den har jag bara illustrerat lite från samlingarna, men håller tummarna för en kanonbok. Kanske kommer det också mer samlande krafter för faleristiken i Sverige. Men det ligger också i framtiden…

Men vad händer på medaljBlogg? Tja, samma lika – fast mindre? Regelbunden bloggning har aldrig varit mitt mål. Något som är ett brott mot bloggregel 1: ofta ger mycket läsare. Fast bloggen som format var redan utdömd när jag började… Hur som helst. Jag ser inga magiska extra timmar i närmsta framtiden som gör dygnet 27 timmar. Så uppdateringarna blir när det finns något värt att skriva. Keep watching the skies!

Om medaljBlogg

Faleristiker med intresse av kunskap.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.