Inlägg Nr 100

medalj

Hundra inlägg! Jösses vad tiden rinner mellan fingrarna. När man ser tillbaka på tiden som gått så borde nog inlägg nr 100 infunnit sig betydligt tidigare. Men tiden är som någon sa relativ och det viktiga är väl inte antalet utan innehållet. Men lite statistik över årets innehåll kan vara roligt.

En snabb blick i maj visar hur bloggen sprider sitt budskap. De tre mest lästa inlägget var Skyttemedalj m/1870 , Enkan Holmberg.. och på tredje plats Svärdstecknet. De länder som hade flest besökare till medaljBlogg är väl de förväntade topplaceringarna, med lite oväntade inslag: 1. Sverige, 2. USA 3. Finland och 4. Norge. Vad jag tycker är något märkligt är att Danmark är på 21:a plats, med länder som Pakistan, Kazakstan och Polen före sig. Borde inte språkförbistringen vara större mellan urdu och svenska än mellan svenska och danska? Lägg till att Danmark har en faleristisk förening. Tja, det kanske beror på texterna. De o-skandinaviska ländernas intresse var lite oväntat eftersom jag skriver på svenska; ett avsiktligt val eftersom ämnet i stort är svensk faleristik. Det finns på tok för lite text på svenska i ämnet.

Det får vara nog med klappar på ryggen för det som varit. Nu så står nästa 100-tal inlägg att skrivas. Ämnen saknas inte trots att faleristiken kanske ses som ett lite smalt område. Men om någon vill att jag ska skriva om något speciellt kan ni höra av er. Jag lovar inget eftersom jag måste ha något att tillägga kunskapsmässigt om det ska bli ett inlägg. Men förslag tas alltid emot med tacksamhet!

 

Om medaljBlogg

Faleristiker med intresse av kunskap.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.