medaljBlogg 1 år!

Tiden GÅR fort, fortare än man kanske tänker på. Nu är det ett helt år sedan jag började blogga om medaljer och historia. Bredden på inläggen har varit stor, fast ärligt talat så håller sig det mesta inom mina egna intressen. Kanske det är dags att dra texterna åt lite nya håll.

Jag är fortfarande nöjd med alla mina texter, men vissa har gjort större intryck än andra. Skyttemedalj m/1870 gjorde att jag kunde utöka min egen samling. Texterna om Ludwig Winkmann är särskilt rolig eftersom den hittades av hans släktingar i USA och Nya Zeeland. Tydligen berättades det om i släkten att Winkmann var en nazist och i stort sett roten till allt ont i världen. Jag kan inte säga bu eller bä om honom som person, men någon nazist var han inte. Familjen var glad över den nyfunne antifascisten och att ta del av de papper jag har om honom. Nu kommer de väl skriva om familjehistorien till vissa delar.

Men det var föregående år – nu till kommande! Eftersom jag inte har någon personlig femårsplan så får vi se vad som texterna kommer att handla om. Men en sak är säker: medaljBlogg finns på sin plats i cyberrymden.

Om medaljBlogg

Faleristiker med intresse av kunskap.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.